Lördagsträning och gradering (vuxna) 21/8


 

  • 17 aug 2021

Nu på lördag den 21 augusti ses vi i dojon, Simrislundsskolans gymnastiksal, ombytta och klara senast kl. 10.00.

LÖRDAGSTRÄNING OCH GRADERING

 

Graderingen för de vuxna som tränat flitigt under våren och sommaren närmar sig med stormsteg. 

 

Nu på lördag den 21 augusti ses vi i dojon, Simrislundsskolans gymnastiksal, ombytta och klara senast kl. 10.00. Därefter blir det två träningspass med examinatorn Leslie Jensen (7 dan, JKA) innan själva graderingen drar igång efter lunch. 

 

Alla är hjärtligt välkomna på träningspassen på förmiddagen, även ni som inte ska gradera! Klubben bjuder på lättare förtäring under dagen. Men ta med något extra att dricka och äta om ni känner att det kan tänkas behövas. 

 

Alla ska ha Gi (dräkt) med JKA:s förbundsemblem på bröstet. Graderingsavgiften är 400 kr och betalas kontant på plats eller med Swish. För er som har graderat tidigare... glöm inte graderingskortet (om ni har fått ett sådant dvs)!
 

Viktigt att tänka på är också att pandemin fortfarande pågår. Därför gäller att vi stannar hemma vid minsta lilla symptom, m.a.o. skall du vara helt frisk för att komma till träningen och graderingen.

Efter graderingen blir det ett kort uppehåll (v. 34) innan höstterminen drar igång vecka 35. Mer info om detta kommer inom kort.

 

Väl mött!